روستای سروَك در استان چهار فصل كهگیلویه وبویراحمد درهفت كیلومتری شهریاسوج پایتخت طبیعت ایران ودرجنوب شرقی آن قرار دارد. كه جزئی از شهرستان بویراحمد است.
علت نامگذاری این روستا به این اسم بر دو قول از نظر بزرگان روستا میباشد:
۱:عده ای بر این باورند كه این واژه بر گرفته از سرو(به معنای گوشه) میباشد همانطور كه به نوعی در والیبال سرویس به زدن توپ از گوشه گفته میشود وحرف (ك)در آخر ان پسوند تصغیر میباشد كه بطور كلی چون سروك درگوشه ای از شهر یاسوج قرار گرفته بنابراین به ان سروك گفته میشود.
۲:عده ای علت این نام را روییدن تعدادی درخت سَرو كوچك در این منطقه در قدیم الایام میدانند كه ابتدا به آن سَروَك میگفتند وسپس به مرور زمان به سروك تغییر نام پیدا كرده است .
سروك از نظر جغرافیایی دشت محسوب می شود كه این دشت بیشتر شامل زمین های زراعی حاصلخیز آن میشود وقسمت مسكونی آن بیشتر به صورت كوهپایه ای در كنار كوه ها وتپه های رشته كوه زاگرس قرار دارد.گرچه درسال های اخیر به دلیل رشد جمعیت ونیاز به مسكن بیشتر اكثر این زمین هاهم متاسفانه به منزل مسكونی وسكونت به جای زراعت تبدیل شده است.
عمده محصولات كشاورزی روستا گندم-عدس ولوبیا می باشد كه البته محصولات دیگر هم كشت می شود ولی این سه نوع بیش از بقیه می باشد.
عمده درختان موجود درسروك كه بیش از بقیه وجود دارد :سیب وگردو است كه مخصوص مناطق سردسیری می باشند گرچه درختان دیگر مثل آلو-زردالو و… نیز وجود دارد كه در سال های اخیربه دلیل رشد جمعیت كه دربالا اشاره شد متاسفانه از مقدار باغ های سروك كاسته شده است.
آب مورد نیاز زراعت روستا از دو دهنه قنات ویك چشمه كه از بالای روستا سرازیر می شوند وكانالی كه تقریبا از پایین دست روستا میگذرد و از رودخانه بشار سرچشمه میگیرد تامین می شود. كه این دو دهنه قنات در گذشته آب شرب ساكنان روستا را هم تامین میكرد ه اند.
این روستا از بقاع متبركه نیز بی نصیب نمی باشد و بقعه متبركه امام زاده میراحمد(ع) از نوادگان امام موسی كاظم (ع) در این روستا قرار دارد كه سالانه زیارت كنندگان زیادی برای زیارت به این امام زاده می آیند.