سنبل آباد: دهی است جزو دهستان رودبار بخش معلم كلایه شهرستان قزوین . دارای ۳۲۲ تن سكنه است . آب آن ازچشمه سار. محصول آنجا غلات ، بنشن . شغل اهالی زراعت ، گله داری و كرباس بافی . راه آن مالرو است . سكنه از طایفه سیاهكلی هستند. (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج ۱). (مطلب قدیمی است فقط جهت اطلاع دوستان می باشد )
روستای سنبل آباد در ۷۵كلیومتری شهر قزوین در بخش رودبار شهرستان واقع شده است منطقه ای كاملا ییلاقی و خوش آب و هوا است .دارای مردمانی خون گرم و شجاع ومی باشد كه تاریخ خود گواه این مدعاست .در زمان حكومت خانها هنگامی كه هیچ كسی حتی جرأت كوچكترین روبروی با انها را نداشت وآنها تنها قدرت بلامنازع آن مناطق بودند.بودند مردانی در این روستا كه حاضر نشدند به هیچ قیمتی سر بر آستان آنها فرود بیاورند و با تنها سلاح ایمان و شجاعت در برابر آنها ایستادند . حتی حاضر شدند از خیلی از امكانات مادی خود بگذرند اما شرف خود را زیر پا نگذاشته ، بسیاری از مشكلات را بجان خریده و ایستادگی كردند.
شغل اكثر مردم روستا دامداری و كشاورزی است .در گذشته نه چندان دور در زمینه دامداری یكی از قطب های مهم منطقه محسوب می شد اما متاسفانه بر اثر خشكسالی های پی در پی در سالهای اخیر دچار ركود گردید به طوری كه روستا داشت كم كم خالی از سكنه می شد و اكثر جوانان آن به شهر مهاجرت كردند .خوشبختانه در حال حاضر به همت مردم وكمك های مسئولین روستا از آن حالت تخریب و دل مردگی خارج شده و با اتحاد وهمدلی كه در روستا ایجاد شده امید آن هست كه انشاءالله در آینده شاهد پیشرفت آن باشیم .از محصولات مهم لبنی روستا كره و پنیر می باشد
زبان مردم روستا:
زبان این مردم تاتی و بقولی دیلمی است. زبان رایج در كوهستان جنوب گیلان كه گستره منطقه كوهستانی اشكور تا علی آباد منجیل و از شمال تا سراوان رشت و شمال قزوین و كوههای غرب مازندران را در بر میگیرد. گاه زبان تاتی یا دیلمی با زبان تالشی اشتباه گرفته میشود
موقعیت جغرافیایی
موقعیت جغرافیایی روستا: یكی از روستاهای بخش رودبار شهرستان ازتوابع استان قزوین می باشد .از جنوب با روستای شترك ،از جنوب شرقی با روستای جوینك ،از شرق با روستاهای گرمك و یارود از شمال وشمال شرقی با روستای سفید آب ،از شمال (مراتع روستا )با اشكورات ،از شمال غربی با روستای پراچان ،از غرب با روستای یوج ،و از جنوب غربی با روستای درچاك همسایه میباشد .