روستای زینل آباد در بخش ارد شهرستان گراش واقع شده است. از لحاظ موقعیت جغرافیایی از شمال و جنوب و شرق به كوههای بهاش و سه كلات از رشته كوههای زاگرس جنوبی قرار دارد و از غرب به ارد متصل می شود .
در سال ۸۸ را كه میتوان یكی از سالهای چالش برانگیز منطقه دانست بخش گراش از لارستان جدا شد و به شهرستان ارتقا یافت به همین موجب روستای زینل آباد هم به دهستان تبدیل شد . جمعیت روستا بر اساس آخرین سرشماری در سال ۸۵ حدود ۵۲۹ نفر می باشد . فاصله ی روستا تا مركز بخش تقریبا ۱۵ كیلومتر ، تا مركز شهرستان حدود ۷۰ كیلومتر و مركز استان حدود ۳۵۰ كیلومتر می باشد .
این روستا دارای اقلیمی خشك با تابستان های گرم و خشك می باشد . به طور كلی این روستا نیز مانند سایر مناطق گرم و خشك تقریبا دارای دو فصل تابستان طولانی و گرم و زمستانی سرد و كوتاه می باشد .
كشاورزی و دامداری پیشه ی اكثر اهالی این روستا است . كم آبی و هوای نامساعد و شوری اراضی ،كشاورزی را با محدودیت هایی روبرو كرده است . به طوری كه تعداد زیادی از اهالی روستا به شهرهای دور و نزدیك مهاجرت كرده اند .
بهترین فصل برای زینل آبادی ها فصل بهار است كه بسیاری از سبزی های خوردنی و دارویی كه از باران رحمت الهی به دست می آید در دشت های سرسبز زینل آباد به وفور یافت می شود . قارچ های خوراكی غیر سمی به نام های محلی ( اكال akal- خیر kheyr – دل dol) كه در این فصل از سال در اطراف روستا می روید باعث خوشحالی و مسرت زینل آبادی ها می شود . به خاطر فراوانی این نعمت خدادادی از شهرهای اطراف بخصوص گراش ، فیشور ، ارد و . . . به این روستا می آیند و از آن لذت می برند .