چشمه میشی یكی دیگر از جاذبه های طبیعی این شهر است كه در چهار كیلومتری شمال شرقی شهر سیسخت قرار دارد و یكی از پرآبترین و خنكترین چشمههای زاگرس بوده كه آن را چشمه “بشو” نیز مینامند.
سردی آب این چشمه به حدی است كه تا فاصله ۸۰۰ متری از محل جوشش نمیتوان دست را در آن نگه داشت. در اسطورهها آمده است كه كی خسرو به امیر اهورامزدا در این چشمه سر و تن بشست و در غاری آرامید.
این چشمه علاوه بر تأمین آب شرب شهر سی سخت تأمین كننده آب كشاورزی باغات سیب و انگور و گردوی سی سخت و روستاهای پایین دست است. آب زلال و گوارای آن خستگی هر رهگذری را از تن خارج میكند.
چشمه میشی در فصول مناسب سال پذیرای خیل عظیمی از دوستداران طبیعت و گردشگرانی است كه از سراسر كشور به این منطقه سفر میكنند.
![چشمه میشی-CvM4jirkZq](../../upload/other/CvM4jirkZq.jpg)
![چشمه میشی-vnUYxSnd3U](../../upload/other/vnUYxSnd3U.jpg)
![چشمه میشی-WfVB1HeZlB](../../upload/other/WfVB1HeZlB.jpg)
![چشمه میشی-Tt2YLm0xPo](../../upload/other/Tt2YLm0xPo.jpg)
![چشمه میشی-MxPoLFb6Tp](../../upload/other/MxPoLFb6Tp.jpg)
![چشمه میشی-NuALGE6sQR](../../upload/other/NuALGE6sQR.jpg)
چشمه ای به قدمت تاریخ ایران
مردم محلی به چشمه میشی، چشمه بشو هم می گویند. در كتاب های تاریخی هم كه جستجو كنید می بینید كه منطقه دنا را با نام همین چشمه می شناختند. چشمه میشی یا بشو البته با افسانه های كهن از سلسله كیانیان و دوره كیخسرو شاه نام آورش گره خورده است.
آن گاه كه شاه كیخسرو به دستور اهورامزدا در همین مكان می بایست غسل می گرفت و تاج شاهی را به جانشین خود لهراسب می داد و همان شد كه چشمه “بشو” نام گرفت.
چشمه میشی در فاصله پنج كیلومتری شمال شرقی شهر سی سخت، مركز شهرستان دنا قرار گرفته است.
![چشمه میشی-S7PsFY0Eef](../../upload/other/S7PsFY0Eef.jpg)
![چشمه میشی-YlxLTt3jGi](../../upload/other/YlxLTt3jGi.jpg)