این روستا در دهستان ماهان قرار داشته و براساس آخرین سرشماری مركز آمار ایران كه در سال ۱۳۸۵ صورت گرفته، جمعیت آن ۲٬۳۱۲نفر (۵۷۵خانوار) بودهاست.
روستای لنگر كه در فاصلهای بسیار كم از كرمان قرار گرفتهاند و هنوز جذابیتهای طبیعی خود را حفظ كردهاند، میتواند با جاذبههای چشمنواز خود دستكم یك روز گردشگران را به خود اختصاص دهد.
یكی از آثار ارزشمند این منطقه را میتوان آرامگاه شیخ قطبالدین عبدالسلام ماهانی دانست. این عارف بزرگوار، سلف شاه نعمتالله ولی محسوب میشود و به همین دلیل شاه نعمتالله همواره از وی با نیكی و احترام یاد میكند.
امروزه آرامگاه شیخ عبدالسلام در روستای لنگر از توابع ماهان در ۲۵ كیلومتری جنوب شرقی كرمان قرار گرفته است. بنای آرامگاه داخل حیاطی مستطیل شكل كه از داخل در هر ضلع دارای ۶ سكو كه هر كدام از آنها دارای طاقی قوسدار (هلالی) است، قرار دارد. ارتفاع دیوار نزدیك به ۵/۳ متر و ورودی اصلی بنا از سمت غرب است. اگر كمی كنجكاوی به خرج داده و در محوطه اطراف بنا گردشی داشته باشید در ۵۰۰ متری آرامگاه از سمت شرق، بقایای قلعهای خشتی و در قسمت شمالی آن آثار و بقایای معماری تخریب شده، میبینید.
مقبره شیخ عبدالسلام بنا به استناد نوشته روی قبر متعلق به قرن هشتم ه.ق است و قبر آن به طور كل از گچ ساخته شده و روی آن آیات قرآن و نقاشی دیده میشود كه به صورت برجسته كار شده است.
دیگر اثر دیدنی روستای لنگر، یخچال قدیمی آن است كه با توجه به هوای گرم منطقه در نوع خود جالب توجه است. یخچال لنگر در شرق روستا قرار گرفته و تاریخ ساخت آن به حدود ۲۵۰ سال پیش میرسد. در گذشته و در زمانی كه هنوز تكنولوژیهای بشری وسایلی مانند یخچال را نساخته بود، مردم مناطق گرمسیر ایران با استفاده از هوش خود و بهكارگیری طبیعت برای روزهای گرم سال یخ ذخیره میكردند.
روش كار بیشتر یخچالها به این صورت بود كه پس از ساختن آن با دیوارهای قطور كه اجازه كمترین انتقال انرژی را میداد، در شبهای سرد زمستان مقداری آب تمیز به آن هدایت میكردند تا یخ بزند و شب بعد روی این لایه یخزده یك لایه دیگر اضافه میشد و سرانجام در پایان زمستان حجم بزرگی از یخ در یخچال آماده استفاده بود.