در روستای ونك در پشت دانشگاه الزهرا امامزاده ای به نام علی بن محمد ملقب به قاضی الصابر متولد گردید كه نسب ایشان با ده واسطه به امام زین العابدین می رسد. این امامزاده جلیل القدر با چهار واسطه از نوادگان امامزاده محمد دركه تجریش می باشد. وی در سال 539 هجری خورشیدی به شهادت رسید. او از عالمان زمان خود بود و به قضاوت می پرداخت. كلاس های درس ایشان در همین مكانی كه اینك مدفن اوست برگزار می شده است. از آنجایی كه برای جدا كردن حق و باطل و گرفتن حق مظلوم از ظالمان بسیار دقیق و صبور بود لقب قاضی الصابر را به وی داده اند. این امامزاده بین سالهای 1360 تا 1377 به جز در بعدازظهر پنج شنبه تعطیل بوده است.
معماری امامزاده قاضی الصابر
این امامزاده مانند دیگر امامزاده ها از بقعه ای 8 ضلعی تشكیل شده كه بنای آن شباهت زیادی به خانه امام علی (ع) در كوفه دارد. ساختمان این امامزاده در سال 1264 هجری خورشیدی در زمان زمامداری ناصرالدین شاه قاجار پایه گذاری شد. بنای اولیه این اثر خشت و گلی با ضریح چوبی و كاشیكاری آبی بوده كه بعدها مرمت شد و داخل رواق های آن و گنبدخانه مانند بقیه امامزاده ها آینه كاری گردید. در گوشه ای از صحن این امامزاده درخت كهنسالی است كه مردم برای گرفتن حاجت به شاخه های آن دستمال می بندند.
ثبت ملی
این اثر با شماره 12532 در تایخ 11/05/1384 به ثبت ملی رسیده است.
دسترسی به امامزاده
وسیله نقلیه شخصی: از خیابان ملاصدرا وارد خیابان شیرازی شوید. خیابان پردیس را پشت سر بگذارید و در خیابان دانشور شرقی بعد از رسیدن به خیابان شیخ بهایی وارد این خیابان شده و تا میدان شیخ بهایی برانید. وارد خیابان فرعی محتشم كاشانی در سمت راست شده و 100 متر جلوتر، وارد خیابان فرعی محسن شهامتی شوید كمی جلوتر وارد كوچه دانشگاه الزهرا و از آنجا وارد كوچه كارخانه شده تا به خیابان اصلی ده ونك برسید. بعد از پیمودن مسافتی در تقاطع خیابان مجید پور به سمت چپ بپیچید. كوچه امامزاده یا كوچه داریوش 200 متر جلوتر قرار گرفته است كه به امامزاده منتهی می شود.
مترو: با خط 1 به ایستگاه مترو حقانی بروید. روبه روی پارك حقانی سوار تاكسی های حقانی- میدان ونك شوید. در میدان ونك پیاده شوید و با تاكسی های ونك- ده ونك در تقاطع خیابان مجیدپور- امامزاده پیاده شوید.