آبشار امامزاده داوود كن و سولقان در موقعیت جغرافیایی E5121 N3552 در استان تهران واقع است. امام زاده داود یكی از مشهورترین امام زاده های اطراف تهران است كه در كوهستان های شمال غربی تهران واقع شده است. این بنا در ۱۵ كیلومتری فرحزاد قرار داشته و از لحاظ جغرافیایی منطقه ای سردسیر است. بیشتر شهرت امام زاده داوود به خاطر مسیر منتهی به امام زاده است كه از میان دره های زیبا و سرسبز می گذرد و در تمام فصول، به خصوص در ایام خنك سال مسافران و گردشگران بسیاری از این مناظر دیدن می كنند. با وجود آستانه مقدس امامزاده داوود در كوه های شمال غربی تهران شاید آبشار زیبا و بلند این منطقه كمتر مورد توجه قرار می گیرد.
این آبشار دقیقا در ابتدای مدخل ورودی روستا و در میان یك دره عمیق در جنوب امامزاده واقع شده و مسیر خاصی جهت بازدید از آن وجود ندارد. در فصل بهار با كمی دقت در میان جاده منتهی به امامزاده نیز این آبشار زیبا قابل رویت است. با كمی توجه بیشتر و جلوگیری از انتقال و ریزش نخاله و زباله در اطراف این آبشار می توان به توسعه فضاهای تفریحی این منطقه كمك كرد. منطقه كن و سولقان و در انتهای آن كیگاه و داوودیه در فصل بهار دارای طبیعتی بسیار بكر و زیبا و چشمه ساران سرازیر شده بر دامنه كوه هستند ولی با شروع فصل گرما، این كوه های سرسبز و چشمه سارها به ناگاه خشك شده و تنها آی سرد و زلال حاصل از آنها در كف دره و با نام رودخانه سولقان جاری می شود كه مهمترین رودخانه این منطقه محسوب می شود. این رودخانه به طول ۳۳ كیلومتر از ارتفاعات شمال شرقی امامزاده داوود سرچشمه گرفته و پس از سیراب كردن مناطق كیگاه، سولقان و كن در دامنه جنوبی كوه مزرا و اراضی جنوبی كن به مصرف رسیده و خشك می شود. این مكان یكی از جاهای دیدنی تهران در تابستان است كه می توان با آب و هوای خوبی كه دارد ساعت ها در آن ماند.
در طول این مسیر ریزابه هایی مانند آب سنگان نیز به آن اضافه می شود. یكی دیگر از مسیرهای دسترسی به آبشار امامزاده داوود از انتهای دره فرحزاد است كه یك خودرو مناسب را طلب می كند. از امامزاده داوود به روستاهای طالون، سنگان، امامزاده عقیل و حتی شهرستانك راه های پاكوب وجود دارد. آبشار فصلی سیامان نیز از جمله محل هایی است كه در مسیر جاده امامزاده داوود، نمی توان بی تفاوت از كنار آن گذشت. این آبشار بعد از سولقان به طرف امامزاده داوود، در كنار یك قهوه خانه سنتی، حال و هوای خوشی را به مسافران عبوری می دهد. از نكات جالب توجه در منطقه كن و سولقان، عبور آزادراه جدید تهران به شمال از این منطقه است. این آزادراه گذشته از مسائل زیست محیطی، مسیر قبلی تهران به چالوس را بسیار كوتاهتر می كند. بزرگترین تونل ارتباطی كشور، این منطقه را به تنگه لانیز و منطقه شهرستانك در دامنه های مركزی البرز متصل می كند. این تونل دوقلو، سهم عمده ای در ارتباطات مناطق شمالی و مركزی ایران خواهد داشت. به امید آنكه تاثیرات مثبت این طرح بزرگ، از عواقب زیست محیطی منفی آن، بیشتر باشد. شهرستانك یكی از زیباترین ییلاقات شمال تهران است كه اگرچه دارای آبشار بلند و مطرحی نیست ولی از طبیعتی كم نظیر برخوردار است. دره زیبای شهرستانك در میان كوه های بلند البرز مركزی به آشیانه خورشید معروف گشته است زیرا مدت تابش نور خورشید در این دره شرقی-غربی، زیاد بوده و باعث تنوع گیاهی فوق العاده ای در این منطقه شده است.
رودخانه ای زلال، كه از چشمه سارهای كم نظیر این منطقه جریان یافته، زمین های كشاورزی و باغات این دیار را آبیاری می كند. آب این رودخانه به قدری سرد است كه حتی در تابستان نیز مناسب شنا و آبتنی نیست. وجود ماهی قزل آلا در این رودخانه نشان از خلوص آب آن دارد. شهرستانك محل استراحت و شكار شاهان قاجار بوده است و هنوز نیز بقایای كاخ بزرگ ناصرالدین شاه در انتهای دره شهرستانك و در كنار تخت شرقی دیده می شود كه قسمتی از آن به پناهگاه كوهنوردان اختصاص داده شده است. كوهنوردان و عاشقان طبیعت از طریق كوه توچال در شمال تهران و منطقه آهار در فشم نیز مبادرت به راهپیمایی یك روزه به این منطقه می كنند و از زیبایی های طبیعت آن بهره می برند. قدمت این منطقه بسیار زیبا به دوران قبل از اسلام برمی گردد.