روستای پیشنبور یكی از روستاهای بكر كلاردشت بهشت گمشده استان مازندران است . كلاردشتی كه به گواه تاریخ و با استناد به آثار مكشوفه در ناحیه كلاردشت قدمت آنها به چهار هزار سال قبل باز می گردد.جام زرین استوانه ای شكل منقوش با نقش سه شیر كه هم اكنون در موزه ملی ایران پشتوانه اسكناس است، از این منطقه به دست آمده است. گنجینه های ساسانی نیز با كاوش های باستانی در این منطقه كشف شده اند.همه ساله بیش از دو میلیون نفر گردشگر از این منطقه دیدن می كنند. علاوه بر تاریخ كهن، طبیعت كلاردشت كه زیبا و با طراوت است نیز بسیار جذاب می باشد.
از شمال به دریای خزر و آب و هوای مرطوب شمالی و از غرب به ارتفاعات البرز كوه و آب و هوای سرد و كوهستانی منتهی می شود. كلاردشت كه در یك دره گسترده قرار دارد بسیار خوش آب و هوا و جذاب است. روستای پیشنبور در میان جنگلی مه گرفته با مردمانی آرام و مهربان و مهمان نواز قرار دارد .در این روستا علاوه بر طبیعت بكر و دست نحورده و جاذبه های تاریخی آن زن بافنده فرش دستبافی دارد كه تنها زن بافنده فرش دستباف در كلاردشت است و در این روستای زیبا زندگی می كند .
بافت فرش های دستباف در میان عشایر دامدار از سالیان دور مرسوم بوده كه اغلب به دست زنان هنرمند عشایر صورت می گرفته است.رفته رفته و با اسكان بومیان در روستاها، بافت گلیم و قالی رونق یافت.
این زنان هنرمند برای تهیه رنگ نخ های قالی از گیاه روناس، آلبالوی وحشی، توت، شاتوت جنگلی و ریشه زرشك وحشی و گل انار استفاده می كرده اند.
آنان با الهام گرفتن از جلوه های طبیعت پیرامونشان نقش های زیبایی از پرندگان، صور هندسی، نگاره های درختی كه با توازن خاصی در درازا و پهنای قالی تكرار می شوند، هنرنمایی كرده و دستبافته های زیبایی را تولید و روانه بازار كرده اند.یقینا قالی كلاردشت سفیر فرهنگی این مردم است كه محجور واقع شده است. در استان مازندران فرش دستباف به دلیل نبودن بازار مطمئن، مورد سوء استفاده واسطه ها و دلالان قرار گرفته و هنر این بافندگان قربانی بی انصافی گشته است.
تاجران فرش از تبریز این فرش ها را سفارش دادند و فرش های بافته شده در روستاهای كلاردشت به نام فرش تبریز از كشورهای خارجی سر در آوردند.




