كوه خضر بزمان درفاصله ی ۳۰كیلومتری شمال غرب بزمان واقعه است. ارتفاع كوه خضر ۳۴۹۷ است و دارای آتشفشان نیمه فعال است و دارای یك یخچال طبیعی است كه مردم بزمان درسال های قدیم جهت نیازخود از این یخچال استفاده می كردند و در دامنه جنوبی كوه خضر زنده مكان معروفی وجود دارد به نام زیارتگاه خضرنبی (ع) كه مردم بزمان هرساله به این منطقه خوش آب و هوا با شتر یا پای پیاده سفرمی كنند. این قدمگاه درمنطقه شكارممنوع بزمان است . نام معروف این كوه زنده است. كه از حضرت خضر(ع) گرفته شد كه همیشه زنده و حی الحاضر است.
منطقه شكار ممنوع بزمان یكی از مناطق كوهستانی زیبا و بدیع با گستره ۳۰۰ هزار هكتار در حاشیه شهر بزمان و ۱۰۰ كیلومتری ایرانشهر قرار دارد. از جاذبه ها و چشم اندازهای بكر و دست نخورده این منطقه، ارتفاعات بی نظیر خضر، رنگینی و الماف و پوشش گیاهی آن نیز گز، بنه، كنار، بادام كوهی داز، قیچ و انواع گیاهان است. حیوان هایی مانند پلنگ، كل و بز، سمور صخره ای، قوچ و میش، روباه شنی، گرگ، شغال، خرگوش، كبك، تیهو و باقرقره نیز در این منطقه زیست می كنند.
كوه خضر بزمان واقع در شهرستان ایرانشهر قطب رویش گیاهان دارویی در جنوب سیستان و بلوچستان است. با آغاز بهار، فصل رویش گونه های مختلف گیاهی و بیدار شدن درختان از خواب زمستانی گیاهان دارویی كوه خضر بزمان نیز خودنمایی می كنند. دراین فصل از سال شمار زیادی از مردم منطقه ایرانشهر بویژه روستاییان و عشایر برای جمع آوری گیاهان دارویی به كوه خضر و ارتفاعات اطراف آن عزیمت می كنند.
كوه آتشفشان خاموش بزمان كه به كوه خضر زنده مشهور و پس از تفتان مرتفع ترین قله سیستان و بلوچستان است به دلیل داشتن دهها گونه گیاهی دارویی به طبیب طبیعی منطقه معروف شده است. طبیعت بكر و زیبا، وجود گونه های متعدد گیاهی، گل های رنگارنگ و گیاهانی با خاصیت درمانی در دامنه و قله كوه خضر چشم هر بیننده ای را به خود جلب می كند. در اطراف كوه خضر بیش از ۵۰ گونه گیاهی شناسایی شده كه بیشتر مردم منطقه برای درمان بعضی از بیماریها از آنها استفاده می كنند. یكی از این گونه های گیاهی گل آلاله است كه برای درمان فشار خون، حساسیت، سرماخوردگی و اعصاب استفاده می شود. مردم شهرستان ایرانشهر كوه خضر را به سبب داشتن گیاهان دارویی به عنوان طبیب طبیعی می شناسند و تقریبا برای درمان هر نوع بیماری با استفاده از همین گیاهان، كمتر به پزشك مراجعه می كنند.
تاكنون افزون بر ۷۰ گونه گیاه دارویی در شهرستان ایرانشهر شناسایی شده است. بیشتر این گونه های گیاهی بصورت خود رو در مناطق كوهستانی و بیابانی این شهرستان رشد می كنند. بادیان، گل پورك، شوتك، اجغون، چای ترش، آلوئه ورا، بادام كوهی، زیتون وحشی، استبرق، هندوانه ابوجهل، چگرد، كنار و سنجد از جمله گیاهان با خاصیت دارویی منطقه است كه مورد استقبال مردم قرار می گیرد.
