ریپورتاژ آگهی
نبود تابلوهای راهنمای مناسب مانع توسعه گردشگری دزفول است

نبود تابلوهای راهنمای مناسب مانع توسعه گردشگری دزفول است

دبیر انجمن دوستدارن و پژوهشگران دزفول گفت: نبود تابلوهای راهنمای مناسب معرفی دزفول در جاده‌های كشور یكی از موانع مهم توسعه گردشگری این شهرستان است.
  • 1400/11/08
  • استان : خوزستان
  • شهر : دزفول
  • دسته : اخبار گردشگری
آدرس : گردشگری
تلفن : 66059000-021

دبیر انجمن دوستدارن و پژوهشگران دزفول گفت: نبود تابلوهای راهنمای مناسب معرفی دزفول در جاده‌های كشور یكی از موانع مهم توسعه گردشگری این شهرستان است.

محمد آذركیش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خوزستان اظهار كرد: شهرستان دزفول بعد از اهواز دومین شهرستان پرجمعیت استان خوزستان است و جزو ۳۰ شهر پرجمعیت كشور محسوب می‌شود كه در شمال استان و در كنار جاده ورودی استان از سمت شمال واقع شده است.

وی افزود: شهرستان دزفول در زمینه‌های باستان‌شناسی، تاریخی، مذهبی، گردشگری، كشاورزی و غیره ظرفیت‌های ارزشمند بسیاری دارد كه امكان طرح ضرورت معرفی دزفول به عنوان یك شهر مهم در سطح كشور را ایجاد می‌كند.

آذركیش بیان كرد: به عقیده بسیاری از كارشناسان امور توسعه و گردشگری از گذشته‌های دور تا امروز ایجاد دسترسی‌های مهم به هر منطقه‌ای یكی از راه‌های شكوفایی و بسترسازی جهت پیشرفت است.

با این همه و با وجود ظرفیت‌های مهم شهرستان دزفول، قرارگیری در كنار جاده‌های مهم ورودی استان و ارزش و جایگاه ملی آن متاسفانه شاهد این هستیم كه در ورودی‌های مهم به این شهرستان تابلوهای كیلومتر ژشمار نصب نشده است.

او ادامه داد: همین عامل سبب شده بسیاری از مسافرانی كه وارد استان می‌شوند از وجود این شهر و موقعیت مكانی دزفول بی‌خبر باشند و همین امر یكی از عوامل مهم و مانع توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان است. این در حالی است كه در بسیاری از استان‌ها و جاده‌های كشور شهرهایی با درجه اهمیتی بسیار كمتر از این شهرستان و دورتر از جاده اصلی به خوبی معرفی و راه‌های دسترسی و موقعیت مكانی آن معرفی می‌شود.

وی اضافه كرد: با وجود این كه شهرستان دزفول با داشتن جاذبه‌هایی نظیر آستانه متبركه سبزقبا به عنوان چهارمین حرم معنوی كشور، پل باستانی دزفول به عنوان قدیمی‌ترین پل استوار جهان، مسجد جامع دزفول به عنوان یكی از قدیمی‌ترین مساجد جامع ایران مربوط به قرون اولیه اسلامی، بافت تاریخی دزفول كه به عنوان موزه آجری ایران مطرح است، آبشار شوی دزفول به عنوان بزرگ‌ترین آبشار خاورمیانه، دریاچه شهیون به عنوان یكی از زیباترین دریاچه‌های كشور، رود دز به عنوان یكی از زلال‌ترین و پرآب‌ترین رودهای كشور، كوه سالن دزفول با وجود جاذبه‌های كم نظیر طبیعی نظیر سیاه چاله، دشت لاله‌های واژگون و غارها و چشمه‌ها، پارك ملی دز به عنوان تنها بازمانده جنگل‌های نیمه گرمسیری كشور، آرامگاه یعقوب ‌لیث صفاری به عنوان مقبره احیاكننده زبان فارسی و نخستین شهریار ایرانی پس از اسلام، تفریح‌گاه ساحلی دز (علی كله) به عنوان محبوب‌ترین تفریح‌گاه استان و بسیاری جاذبه‌ها و ظرفیت‌های مهم گردشگری اشاره كرد كه نبود تابلوهای مناسب در جاده‌ها سبب شده كه از ظرفیت‌های این جاذبه‌های مهم به نحو شایسته‌ای استفاده نشود.

دبیر انجمن دوستدارن و پژوهشگران دزفول گفت: این موضوع در ایام ویژه گردشگری به خصوص ایام نوروز سبب می‌شود كه شهرستان دزفول با همه قابلیت‌های كم نظیر خود كه در استان نمونه هستند سهم اندكی از گردشگران میلیونی استان خوزستان در نوروز را میزبان باشد و فرصت آشنایی بسیاری از هموطنان با این شهرستان و فرصت توسعه گردشگری و اقتصادی دزفول سلب می‌شود.

آذركیش تاكید كرد: به همین خاطر شایسته است با پیگیری‌های سازمان میراث فرهنگی و سایر ادارات مرتبط و همكاری سازمان راه و شهرسازی كشور توجه ویژه‌ای به قرارگیری تابلوها در جاده‌های اصلی نظیر سایر شهرهای كشور شود.

 

نبود تابلوهای راهنمای مناسب مانع توسعه گردشگری دزفول است-I7FkHKkWfd