فرقی نمی كند پیر باشید یا جوان، تنها با دقایقی قدم زدن در پارك ساعی تهران می توانید از لذت تماشای پرندگان در باغ پرندگان بوستان ساعی بهره مند شوید و سنجاب ها، فنچ ها و مرغ عشق های زیبای باغ پرندگان بوستان ساعی را به تماشا بنشینید. پارك ساعی دارای شش ورودی است كه از هر شش ورودی می توانید به باغ پرندگان بوستان ساعی دسترسی داشته باشید بازدید از باغ پرندگان بوستان ساعی رایگان است.حتی مسافران اتوبوسهای تندرویی كه از مقابل ورودی غربی پارك ساعی میگذرند با یك نیم نگاه چشمشان به جمال زیبای فنچها و مرغ عشقهایی روشن میشود كه درون یك قفس شیشهای از سروكول یكدیگر بالا میروند و روی قرهنیها به بازیگوشی مشغولند. لذت تماشای بازیگوشی این مرغكان رنگارنگ وقتی بیشتر به دل مینشیند كه در كمترین فاصله از محفظه شیشهای ایستاده باشی و صدای آن بازیگوشها را هم بشنوی.
سال ۱۳۲۴ یعنی زمانی كه خیلی از ما هنوز چشم به این دنیا باز نكرده بودیم، مهندس كریم ساعی ـ یكی از استادان دانشكده كشاورزی كرج ـ ایدههایش را یك كاسه كرد و چنار و عرعر را كه با آبیاری مختصر و مفید، خیلی زود خودی نشان میدهند و در عوض آبی كه ریشههایشان را سیراب میكند اكسیژن خالص و سایه خنك ارزانی میكنند، به مهمانی این زمینها برد؛ مهمانی كه تا امروز همچنان ماندگار شدهاند. دستان این استاد دانشگاه طی ۴ سال یك گودال را به جنگلی تبدیل كرد و نام او زینتبخش دستپرودهاش شد. سالهاست مردم تهران نام پارك ساعی را به عنوان یكی از زیباترین بوستانهای شهر به زبان میآورند و گردشگران از اقصی نقاط كشور و حتی خارج از كشور با قدم گذاشتن در تهران دلشان هوای رفتن به پارك ساعی را میكند.
یكی از لذتبخشترین و جذابترین داشتههای پارك ساعی همین طوطیها، بلدرچینها، كبكها، طاووسها، مرغهای شاخدار و در كل پرندگانی است كه گرچه در حصار قفس گرفتارند، اما انگار بیخیال دنیایی كه آزادیشان را محدود كرده به زندگی مشغولند؛ دانه میچینند، با رنگ و ظاهر و صدایشان از گردشگران دل میبرند و آنها را به پشت قفسها میكشانند.
خرگوش، اردك، لاكپشت، سنجاب و… هریك در محوطهای ویژه، بخشی از این بوستان ۱۲ هكتاری را به خانه خود تبدیل كردهاند.مسوولان شهرداری سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۷ گرچه حیواناتی از قبیل روباه و شغال را به پارك پردیسان منتقل كردند، اما گونههای جانوری دیگر را به این پارك آوردند تا از جاذبههای گردشگری پارك ساعی كم نشود.
نحوه دسترسی
مسیر تاكسی
تاكسی ها از میدان هفت تیر و یا خیابان شهید بهشتی شما را به مقابل پارك ساعی می برند.
مسیر اتوبوس
با استفاده از خطوط تندرو اتوبوس در خیابان ولی عصر (عج)، در ایستگاه آبشار پیاده شوید.
مسیر مترو
نزدیك ترین ایستگاه مترو به پارك ساعی، ایستگاه شهید بهشتی واقع در خط یك مترو است.
مسیر خودروی شخصی
مسیر پارك ساعی از شمال با كوچه ساعی، از جنوب با كوی گلبرگ، از شرق با خیابان خالد اسلامبولی و از غرب با خیابان ولیعصر مرز مشترك دارد.
آدرس : خیابان ولی عصر، بالاتر از خیابان شهید بهشتی، پارك ساعی