آداب خوردن برخی مواد غذایی
چای شیرین : چای شیرین تان را پر سر وصدا به هم نزنید . با این كار چای تان شیرین تر نمی شود .
دانه زیتون : زیتون چرب را با چنگال به دهان بگذارید و هسته آنرا نیز به وسیله چنگال به گوشه بشقاب برگردانید . برای خوردن سبزیجات پخته فقط از چنگال استفاده كنید .
تربچه : اول برگهای تربچه را بكنید ( اگر با برگ باشد ) بعدا آن را در دهان بگذارید . اگر به برگ های آن علاقه دارید , دانه دانه میل كنید . تربچه را همراه با برگ هایش یك جا به دهان نمی برند .
میوه : میوه هایی مثل خربزه , هندوانه ,طالبی و امثال آن ها را نباید یك جا در بشقاب به تكه های كوچك تقسیم و آماده خوردن كنید بلكه پسندیده تر است كه هر بار فقط قسمتی از آن را با كمك كار بریده و با چنگال به دهان ببرید .
توت فرنگی : توت فرنگی را از دم آن گرفته ( و اگر دوست دارید در شكر بزنید ) و میل كنید . اگر دم آنها را از قبل گرفته اند از چنگال استفاده كنید .
گیلاس و آلبالو: اگر از خوردن گیلاس و آلبالو به خاطر موجودات زنده در آن وحشت دارید , در میان جمع این موضوع را مطرح نكنید , قرار نیست شما آنها را بخورید ولی شاید دیگران بدون توجه , تعدادی از آنها را خورده باشند . هسته كمپوت دسر را با همان قاشق از دهان بیرون آورید .
سالاد : برای خوردن سالاد بهتر است از یك بشقاب دیگر استفاده كنید . سالاد را به طور معمول با چنگال می خورند و برای خوردن آن از كارد استفاده نمی كنند .
چیپس : تنها چیپس را می توان سر میز غذا با دست برداشت و خورد . البته به آرامی و دانه به دانه و فقط با دو سر انگشت .
غذاهای خمیری : غذاهایی كه با خمیر درست می شوند ( مانند ماكارونی و…) و سبزیجات فقط با چنگال خورده می شوند . مگر خمیر برشته شده ای باشد كه در این صورت بكارگیری كارد لازم است مانند پیتزا .
جوجه كباب با استخوان : را می توان با كمك دست و انگشتان خورد . باید با انگشت ها گوشه آن را گرفت و به آهستگی قسمت كوچكی از جوجه را گاز زد .
در میهمانی های زسمی ویا اداری غذاهایی كه از گوشت بره ,گوساله , ماهی , مرغ و بوقلمون و دیگر ماكیان وجود دارد بدون استخوان سرو می شود . چنانچه این غذا ها دارای استخوان باشد در جدا كردن گوشت از استخوان نباید تلاش كرد و صرفا از گوشت بدون استخوان استفاده كرد .