امیر منعم از جمله طراحان و اساتید دانشگاهی كشور است كه با طراحی و ساخت لوازم مصرفی از ضایعات قابل استفاده در راستای فرهنگ سازی مصرف صحیح زباله های پلاستیكی قدم برداشته است و با تولید و نمایش لوازم خانگی از بطری های پلاستیكی و اختصاص منزل شخصی خود به نمایشگاه این فرایند، قدم جدی در راستای فرهنگ سازی در مصرف بهینه زباله های پلاستیك برداشته است.
طراح و پایه گذار خانه محیط زیست در تهران در این رابطه گفت: ضایعات بخشی از ثروت جامعه هستند و می توان با آن آثار ماندگار و آموزشی برای استفاده در مقاطع مختلف سنی تهیه كرد.
پایهگذار خانه محیط زیست بیان كرد: بسیاری از وسایلی كه در این مجموعه محیط زیستی به نمایش گذاشته شده از مواد بازیافتی و ضایعات شهری تهیه شده است و با ایجاد و بازگشایی موزه محیط زیست میخواهیم به هموطنان و آیندگان نشان دهیم كه چگونه از مواد زائد و دور ریختنی میتوان وسایل و ابزارهای مفید تهیه كرد.
منعم افزود: در خانه محیط زیست از وسایل بازیافتی آثاری در حوزه طراحی آپارتمان، معماری، معماری داخلی، محوطه سازی و طراحی صنعتی از بزری های پلاستیكی، شیشه، فلز و كاغذ تولید شده است كه مبلمان و ظروف از جمله این اثار هستند.
وی ادامه داد: در این موزه طرح ها و مدل های متفاوت از منابع طبیعی، تاریخی، فرهنگی و علمی و تفریحی ارائه می شود كه اشكالی از حیوانات، پرندگان و سایر جانداران از نمونه های بارز در حوزه منابع طبیعی و زیست محیطی است برای تقویت تفكر محیط زیستی در بین بازدیدكنندگان بدون پوشش رنگی به نمایش در آمده است.
این طراح و مدرس دانشگاه تاكید كرد: موزه و خانه محیط زیست تهران برای به نمایش گذاشتن باز آفرینی وسایل بازیافتی پایه گذاری شده است وتلاش می شود با اموزش در مقاطع مختلف سنی و در تمام رشته ها نگاه و توجه مردم نسبت به ضایعات، مواد دوریز و پسماند عوض شود.
خانه محیط زیست كه با تایید میراث فرهنگی و گردشگری به موزه محیط زیست ارتقا پیدا كرده است در تهران، رودبار، قصران، اوشان، خیابان دكتر بهشتی، خیابان سپهر راول، كوچه صدا و سیما پلاك ۲ واقع است.
این طراح و مدرس دانشگاه تاكید كرد: موزه و خانه محیط زیست تهران برای به نمایش گذاشتن باز آفرینی وسایل بازیافتی پایه گذاری شده است وتلاش می شود با آموزش در مقاطع مختلف سنی و در تمام رشته ها نگاه و توجه مردم نسبت به ضایعات، مواد دوریز و پسماند عوض شود.










