ریپورتاژ آگهی
شهر عباس آباد

شهر عباس آباد

عباس‌آباد از شهرهای بخش عباس‌آباد در شهرستان عباس‌آباد در استان مازندران و واقع در ناحیه شرقی شهرستان تنكابن ایران است.
  • 1400/11/13
  • استان : مازندران
  • شهر : عباس آباد
  • دسته : شهر-استان
آدرس : عباس‌آباد از شهرهای بخش عباس‌آباد در شهرستان عباس‌آباد در استان مازندران و واقع در ناحیه شرقی شهرستان تنكابن ایران است.
تلفن : 66059000-021

عباس‌آباد از شهرهای بخش عباس‌آباد در شهرستان عباس‌آباد در استان مازندران و واقع در ناحیه شرقی شهرستان تنكابن ایران است. این شهر از شمال به دریای خزر، از جنوب به منطقه كلاردشت، از غرب به شهر نشتارود و از شرق به شهر سلمان‌شهر (متل قوی سابق) متصل می‌گردد. عباس‌آباد بر اساس آخرین آمار سازمان سرشماری ایران در سال ۱۳۸۹ جمعیتی بالغ بر ۱۲۱۳۹ نفر را دارد و شهرهای كلارآباد و سلمانشهر زیر مجموعه اداری آن می‌باشند.

این شهرستان دارای روستاهای زیادی است. (مشهدی سرا، سیدمحله، كاظم كلاً، پلنگ كلاً، لنگا، ماشال اباد، پرچ ور، هردوآبرود، محمدحسین آباد، امرجكلا، شل محله، شهیدمحله، پسنده علیاوسفلی ، دراسرا، تازه آباد، تیلور سر، جمشید آباد، چارز، كیاده، یالبندان، خوشامیان، اسبچین و…)

شغل اصلی مردمان این شهر كشاورزی و باغداری می‌باشد. كشت برنج در فصل بهارآغاز شده و تا اواسط تابستان برداشت می‌شود. كیوی، پرتغال، نارنگی از مهم‌ترین محصولات باغداری این شهر می‌باشد. همچنین پرورش گل و گیاه در این شهر رونق بسیاری دارد.

گویش مردم این شهر طبری متعادل می‌باشد و درایام مهم سال همانند عید نوروز و مراسم عزاداری و جشنها نیز دارای آئین خاص خود می‌باشند. باگسترش روزافزون شهرك سازی مناظر سرسبز این شهر در خطر نابودی قرار گرفته‌است. این فرایند به قدری شدت یافته كه اكثر مردم اقدام به فروش زمینهای كشاورزی خود نموده‌اند. ازاماكن مذهبی این شهر می‌توان به بقعه سیدكیا ابولحسن واقع در مزار شهدای مشهدیسرا اشاره كرد.

در مهرماه ۱۳۸۸ بخش عباس‌آباد (تنكابن) به شهرستان عباس‌آباد ارتقاء یافت.

تاریخچه

چارلز فرانسیس مكنزی كه در سال ۱۸۵۹ میلادی از این محل عبور كرده چنین وصفی در خصوص آن ارائه می‌دهد: «به دره زیبایی(عباس‌آباد ) رسیدیم، این ده موقعیت خوبی دارد و روی پشته‌ای سرسبز و به فاصله كمی از كنار دریا قرار دارد. موقعیت عباس‌آباد از دهات بسیاری كه تا كنون دیده بودم مناسبتر می‌نمود. نام این ده به شاه عباس مربوط نیست و نام یكی از اهالی محل است كه بانی آن بوده….. در این ده بیست و پنج خانه هست. یك قبرستان دارد كه مانند سایر قبرستان‌های ایران، هیچگونه تزئیناتی نداشت.

شهر عباس آباد-MPLpqslfh2



شهر عباس آباد-NdT5PKgYLg