روش حفاری قبر گبری و اشیا درون آنها
روش حفاری قبر گبری و اشیا درون آنها - تاریخ دفینه ها
روش حفاری قبر گبری و اشیا درون آنها
روش حفاری قبر گبری و اشیا درون آنها روش حفاری قبر گبری و اشیا درون آنها
مدیر سایت جولای 14, 2019 آموزش ها گنج یابی 0 نظر
روش حفاری قبر گبری و اشیا درون آنها
در قبر گبری بهترین و اصولی ترین شیوه ها و روشهای حفاری و شكافتن قبرها و همچنین نحوه تشخیص قبرهای متعلق به افراد مریض و همچنین شناخت استخوان انسان سالم و انسان مریض (آلوده به ویروس مانند طاعون و …)
و همچنین شناسایی قبرهایی كه دارای بار هستند و قبرهایی كه دارای بار نیستند (گنج و دفینه متعلق به جنازه و مرده) .
چون در قدیم كنار جسد و جنازه افراد مرده هدایایی همچون شمشیر و سفال های آب و برخی دیگر از زیورآلات شخصی مانند انگشتر گردنبند و خنجر و … قرار میدادند .
همه قبرها و گورستان ها دارای گنج و دفینه و هدایا نیستند و فقط برخی از قبرها دارای بار هستند به همین خاطر باید در شناسایی و حفاری قبرها اطلاعات كامل و دقیق داشته باشید
روش حفاری قبرها:
در گذشته ما گورستانهای دسته جمعی نیز داریم كه متعلق به افراد مریض است.
در جاهائی كه وبا یا طاعون می آمده جنازه افراد را به صورت دسته جمعی دفن میكردند.
در همینجا یك مطلب بسیار مهم را برایتان بگویم و آن اینكه كسانی كه قبری را میشكافند خیلی باید مواظب باشند و بفهمنه كه جنازه مریض هست یا نیست
و حتماٌ باید استخوان شناس باشند و یا بتوانند استخوان اشخاص مریض را از استخوان افراد سالم تشخیص دهند تا با مشكلی مواجه نشوند.
همیشه وقتی میخواهید قبری را باز كنید حتماٌ از دستكش و ماسك حسابی استفاده كنید.
جنازه هایی كه در غارها و زاغه ها میباشد و جنازه هایی كه در صحرا میباشد و جنازه هایی كه در كوهستانها میباشد از نظر ماهیت كاملاٌ با هم متفاوت است.
هر قبرستان و هر گوری دارای اموال نمی باشد.
چون بسیاری از مردم فقیر بوده اند و بدون اموال دفن میشدند.
همچنین بخوانید مقاله ای كامل در رابطه با قبر گبری و گنج درون آنها
در هر قبرستان تعدادی قبر سلطانی وجود دارد كه دارای اموال میباشند كه باید بتوانید آنها را تشخیص دهید و از روی بعضی شواهد تشخیص آنها امكان پذیر است.
اكثر گورستانها در سینه كشی ها و كنار رودخانه ها میباشد.
در بسیاری از قبرستانها یك چهارطاقی نیز میباشد كه نشان میدهد در میان آن چهار طاقی شخص مهمی فوت كرده است و اكثرا دارای اموال میباشند.
در ایران قبرهای یهودی نیز بسیار است كه نوع قرار كرفتن سنگ آنها متفاوت است و میتوان از روی سنگ قبر فهمید كه این قبر متعلق به یك یهودی است.(سنگ قبر یهودیان دارای فلش است).
و مطلب دیگر در مورد كسانی كه به حفاری میروند و میگویند در سه متری یا چهار متری یك طابوت طلا یا یك جنازه مومیایی پیدا كرده ایم. اینها همه دروغ است.
شخصیتهایی را كه در طابوت طلا یا نقره یا سنگ یشم میگذاشتند همیشه در عمق بالای بیست متر دفن میكردند.
و در عمق كم اینكار انجام نمیشد.
برای این جنازه ها حتماٌ اطاقی از ساروج درست میكردند و آن را آنقدر پایین میبردند كه از گزند جانوران خاك به دور باشد و همچنین دزدان نتوانند گزندی به جنازه و اموال آن بزنند.
در كنار این جنازه ها حتماٌ اموال فراوان وجود دارد و كنیزان و نوكران آنها را نیز با جنازه اربابشان زنده به گور میكردند.
پس اگر كسی گفت جنازه ای در آورده بدون اموال بدانید كه احتمال دروغ گفتن آن زیاد است.
قبرهای گبری معمولا در نقاط بلند و روبه دره قرار دارند. اكثرآ دارای جنس هستند روی هر قبر با تخته سنگ پوشانده میشده كه حتی با یك میلگرد هم میتوان قبر گبری را پیدا كرد….
همچنین بخوانید گنج سفیدخانه,اینجا را بخوانید
در فقیرترین قبر انان یك یا دو كاسه سفالی قرار دارد
و قشر متوسط و پولدار انان لوازم شخصی انان هم قرار داده میشد
مانند زیورالات،خنجر،سپر و در معدودی از انان نسخه گنج مربوط به اموال شخص مرده
و در برخی از انان اسب یا قاطر یا سگ شخص هم با او بخاك میسپردند(این اجناس فقط بخاطر اعتقاد مردمان آنزمان به زندگی پس از مرگ بوده)
بالاترین قبر گبری مربوط به موبد و سردار انان میشد
كه در اول صف قبرها قرار میگرفت و در عمق نسبتآ بالایی نسبت به سایر قبرها میبود و داخل قبر و بیرون زیر خاك اطراف قبر هدایایی قرار میگرفته..
در قبرهای گبری بیماریهای مسری وجود دارد كه بعد چندهزار سال هم از بین نمیرود..مواظب باشید و با پوشش كار كنید…….
حفاری غیرمجاز و غارت آثار باستانی كشور بهتازگی وارد مرحله جدیدی شده است.
اگر در همین یكی دو سال گذشته در جنوب ایران و در حوزه تمدنی عیلامیان در شهر شوش سالها خانههای اطراف این محوطه باستانی را -كه زمانی پایتخت تمدنهای كهن ایرانی بود- در پوشش دانشجو و كارمند فلان اداره و… اجاره كرده
و داخل اتاق و حیاط خانهها كانال حفر میكردند تا به اشیای باستانی و گنجینههای زیرزمینی دست پیدا كنند، در شمال ایران ماجرا كمی عجیبتر شده است.
حفاریهای غیرقانونی در خطه شمال كشور در حوزه طبرستان- كه تمدنی كهن دارد و سفالینههای جالب آن كه مربوط به هزارههای قبل است،
در ویترینهای موزه ملی ایران نگهداری میشود و بیانگر تاریخ تمدنی ویژه این حوزه از تمدن ایران است- شكل تازهای یافته است.
همچنین بخوانید نشانه تبر در گنج یابی و دفینه یابی
حفاران غیرمجاز آثار باستانی با شناسایی گورستانهای تاریخی در مازندران هفتهها در گورستانها زندگی میكنند
و با خالیكردن قبرهای تاریخی، اشیای داخل آنها را كه ارزش تاریخی آنها به هزاران سال قبل میرسد به سرقت میبرند و در بازارهای سیاه عتیقهجات میفروشند.
قبركنها كه در اصطلاح محاورهای به حفاران غیرمجاز گورستانهای تاریخی مازندران – كه از آنها با عنوان گورستانهای گبری نام میبرند- معروفند،
زندگیشان در گورستانهاست و با شناسایی گورهای باستانی اقدام به حفاری در منطقه میكنند؛ بدون آنكه واهمهای از پیگرد داشته باشند.
اشیای فروختهشده توسط همین قبركنها در خطه شمالی كشور در خانههایی كه بهمنظور معاملات سیاه عتیقهجات است، بهصورت بازار سیاه فروخته میشود كه البته بخشی از این آثار نیز گاه و بیگاه كشف و ضبط میشود.
آثار كشفشده از خانههایی كه مركز مبادلات اشیای باستانی بهصورت غیرقانونی و بازار سیاه است، عمدتا در موزههای شمال كشور نگهداری میشوند كه نمونههایی از آنها در موزه آمل نیز قابل مشاهده است،
گنج قبر گبری كجاست؟ :: گنج یابی و دفینه یابی
گنج قبر گبری كجاست؟ قبرهای گبری,علامت قبرهای گبری دارای عتیقه,نشانه های قبرستان گبری در دفینه یابی را برای شما عزیزان قرار دادیم . قبرهای گبری چه نوع قبرهایی هستند ؟ گبریان چه كسانی بودند ...
گنج یابی و دفینه یابی
دانلود كتاب های چشم طلایی، میراث زرین، جوغن ها و...
گنج یابی و دفینه یابی دانلود كتاب های چشم طلایی، میراث زرین، جوغن ها و... گنج قبر گبری كجاست؟
گنج قبر گبری كجاست؟
قبرهای گبری,علامت قبرهای گبری دارای عتیقه,نشانه های قبرستان گبری در دفینه یابی را برای شما عزیزان قرار دادیم . قبرهای گبری چه نوع قبرهایی هستند ؟ گبریان چه كسانی بودند ؟ آشنایی با انواع قبرهای گبری و عمق قبرهای گبری چقدر است ؟ تصاویر و عكسهای قبر و گورستان های گبری . ایا قبرهای گبری دارای بار گنج و دفینه و عتیقه هستند ؟ كدام قبرهای گبری دارای گنج و دفینه و سكه های عتیقه زیرخاكی هستند ؟ آیا حفاری برای پیدا كردن دفینه در قبرهای گبریان مجاز است ؟ علامت ها و نشانه های قبرستان گبریان و گورستان گبری ها چیست ؟ آثار علائم و نشانه های قبرستان گبریان . چگونه میتوان یك قبر و گور گبری پیدا كرد ؟ روش و نحوه درست حفاری در قبرهای گبری به چه شكلی است و آشنایی با عوامل مهم برای تشخیص و گمانه زنی درست قبرهای گبری و نحوه شناسایی قبرهای گبری دارای گنج و دفینه و عتیقه های قدیمی . در ادامه مطلب با انواع قبرهای گبری + تصاویر و عكسهای قبرستان گبری + علائم و علامت ها و نشانه های قبرهای گبری دارای عتیقه گنج و دفینه + روشهای حفاری قبرهای گبری و عمق قبرهای گبر را مشاهده خواهید كرد .
قبرهای گبری,علامت قبرهای گبری دارای عتیقه,نشانه های قبرستان گبری در دفینه یابی
قبرهای گبری,علامت قبرهای گبری دارای عتیقه,نشانه های قبرستان گبری در دفینه یابی,علام و نشانه های قبرستان گبری,عمق قبرهای گبری چقدر است؟,علامت های قبرهای گبری دارای گنج دفینه و عتیقه,نحوه شناسایی قبرهای گبری,قبرستان و گورستان گبریان,قبرهای گبر,گبریان چه كسانی بودند؟,قبرهای گبری دارای عتیقه و سكه های زیرخاكی,روشهای حفاری درست و صحیح قبرهای گبری,قبرستان و گورستان متعلق به گبریان,آیا گبریان كافر بودند یا مسلمان؟,قبرهای گبری دارای عتیقه و دفینه,آشنایی با انواع قبرهای گبری,چگونه میتوان یك قبر گبری پیدا كرد؟,آیا همه قبرهای گبری دارای گنج و عتیقه هستند؟,علامت های قبرهای گبری دارای بار,تصاویر و عكسهای قبرستان گبری,گورستان و قبرستان گبری,نشانه های مهم قبرهای گبری چیست؟,انواع قبرهای گبری در گنج یابی,انواع قبرستان گبری در دفینه یابی,گنج یابی در قبرهای گبریان,دفینه یابی در قبرهای گبری,عكسهای دیدنی از قبرهای باز شده قبرهای پادشاهی مقبره اتاقی پر از گنج,قبرو و مقبره های گبری,گورهای تاریخی و قدیمی گبری,قبرهای گبری در ایران
قبرهای گبری,علامت قبرهای گبری دارای عتیقه,نشانه های قبرستان گبری در دفینه یابی
قبرهای گبری,علامت قبرهای گبری دارای عتیقه,نشانه های قبرستان گبری در دفینه یابی
قبرهای گبری معمولا در نقاط بلند و روبه دره قرار دارند. اكثرآ دارای جنس هستند روی هر قبر با تخته سنگ پوشانده میشده كه حتی با یك میلگرد هم میتوان قبر گبری را پیدا كرد….در فقیرترین قبر انان یك یا دو كاسه سفالی قرار دارد و قشر متوسط و پولدار انان لوازم شخصی انان هم قرار داده میشد مانند زیورالات،خنجر،سپر و در معدودی از انان نسخه گنج مربوط به اموال شخص مرده و در برخی از انان اسب یا قاطر یا سگ شخص هم با او بخاك میسپردند(این اجناس فقط بخاطر اعتقاد مردمان آنزمان به زندگی پس از مرگ بوده)
بالاترین قبر گبری مربوط به موبد و سردار انان میشد كه در اول صف قبرها قرار میگرفت و در عمق نسبتآ بالایی نسبت به سایر قبرها میبود و داخل قبر و بیرون زیر خاك اطراف قبر هدایایی قرار میگرفته..در قبرهای گبری بیماریهای مسری وجود دارد كه بعد چندهزار سال هم از بین نمیرود..مواظب باشید و با پوشش كار كنید…….
حفاری غیرمجاز و غارت آثار باستانی كشور بهتازگی وارد مرحله جدیدی شده است.
اگر در همین یكی دو سال گذشته در جنوب ایران و در حوزه تمدنی عیلامیان در شهر شوش سالها خانههای اطراف این محوطه باستانی را -كه زمانی پایتخت تمدنهای كهن ایرانی بود- در پوشش دانشجو و كارمند فلان اداره و… اجاره كرده و داخل اتاق و حیاط خانهها كانال حفر میكردند تا به اشیای باستانی و گنجینههای زیرزمینی دست پیدا كنند، در شمال ایران ماجرا كمی عجیبتر شده است.
حفاریهای غیرقانونی در خطه شمال كشور در حوزه طبرستان- كه تمدنی كهن دارد و سفالینههای جالب آن كه مربوط به هزارههای قبل است، در ویترینهای موزه ملی ایران نگهداری میشود و بیانگر تاریخ تمدنی ویژه این حوزه از تمدن ایران است- شكل تازهای یافته است. حفاران غیرمجاز آثار باستانی با شناسایی گورستانهای تاریخی در مازندران هفتهها در گورستانها زندگی میكنند و با خالیكردن قبرهای تاریخی، اشیای داخل آنها را كه ارزش تاریخی آنها به هزاران سال قبل میرسد به سرقت میبرند و در بازارهای سیاه عتیقهجات میفروشند.
قبركنها كه در اصطلاح محاورهای به حفاران غیرمجاز گورستانهای تاریخی مازندران – كه از آنها با عنوان گورستانهای گبری نام میبرند- معروفند، زندگیشان در گورستانهاست و با شناسایی گورهای باستانی اقدام به حفاری در منطقه میكنند؛ بدون آنكه واهمهای از پیگرد داشته باشند. اشیای فروختهشده توسط همین قبركنها در خطه شمالی كشور در خانههایی كه بهمنظور معاملات سیاه عتیقهجات است، بهصورت بازار سیاه فروخته میشود كه البته بخشی از این آثار نیز گاه و بیگاه كشف و ضبط میشود.
آثار كشفشده از خانههایی كه مركز مبادلات اشیای باستانی بهصورت غیرقانونی و بازار سیاه است، عمدتا در موزههای شمال كشور نگهداری میشوند كه نمونههایی از آنها در موزه آمل نیز قابل مشاهده است، با این تفاوت كه به گفته یك استاد باستانشناسی در دانشگاه محمودآباد، محل كشف اشیای باستانی فروختهشده در معاملات زیرزمینی قاچاقچیان آثار باستانی، آمل نوشته شده است. در حالیكه بسیاری از این اشیا از گورستانهای باستانی و توسط همان قبركنها بیرون آمده است. قبركنهای شمال كشور بسیار متفاوت از گوركنها با زندگی در گورستانها و شناسایی قبرهای تاریخی در شمال كشور -كه نظارت بر محوطههای باستانی و آثار تاریخی آن بسیار ضعیف است- به خرید و فروش غیرقانونی آثار باستانی كشور مشغول هستند بدون آنكه برای زندگی در گورستانها مورد مواخذه قرار بگیرند.