منطقه ۷۰ هزار هكتاری گرین واقع در شمال شهرستان سلسله از طرف سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان منطقه شكار و صید ممنوع اعلام شده است. وی افزود: این منطقه از شمال به شهرستان نهاوند، از شرق به شهرستان بروجرد و از غرب به شهرستان دلفان محدود است.
گَرین از رشته كوههای مهم غرب ایران است كه بیشتر مساحت آن در شمال استان لرستان و بخشی نیز در استانهای همدان و كرمانشاهان قرار دارد. گرین از رشته كوههای بلند زاگرس است كه در ادامه اشترانكوه قرار دارد و طول آن به بیش از ۱۸۰ كیلومتر میرسد. این رشته كوه در استان كرمانشاهان به كوههای پرو و بیستون میپیوندد. ولاش با ۳۶۲۳ متر ارتفاع، بلندترین قله این رشته كوه است. قلههای بلند آن شامل یال كبود در كوه چهل نابالغان در نهاوند، قله ۱۸ یال، سه كوزان و میش پرور در بروجرد و نیز قله ولاش در شمال الشتر است. دیگر قلههای آن شامل بازگیر و چهل تن میشود.
گرین از غرب به دلفان، از شمال به نهاوند، از شرق به شهرستان بروجرد و از جنوب به شهرستان سلسله محدود میشود. گرین در گویش محلی گرّو garru یا garri و در گویش لكی گروین garvin نامیده میشود و یكی از كانونهای آبگیر دائمی لرستان است كه رودهای دز و گاماسب را تغذیه میكند. سرآبهای فراوانی در پای این كوه وجود دارد و آب آشامیدنی بروجرد و نیز آب مورد نیاز كشاورزی دشت سیلاخور نیز از همین سرآبها تأمین میشود. صعود به كوه گرین از طریق روستاهای غرب شهر بروجرد، جنوب نهاوند یا شمال الشتر امكان پذیر است. دهكده ییلاقی ونایی در این پای این كوه قرار دارد. این كوه خرس، كفتار، گرگ و روباه دارد و در گذشته پلنگ نیز داشتهاست. بخش عظیم این كوه در جنوب نهاوند بوده و جلوههای زیبایی به این منطقه میدهد سرآبهایی مانند سرآب گاماسیاب و گیان، فارسبان،كنگاور كهنه وملوسان از این رشته كوه سرچشمه میگیرند. سراب گاماسیاب با آبیاری دشت نهاوند به كرمانشاه سرازیر میشود.این رشته كوه تقریبا تا اوایل مرداد ماه برف دارد البته داخل درهها مدت و گرمای بیشتری برای ذوب برف این كوه لازم است.
از مرتفعترین و زیباترین قلههای این رشته كوه، قله ولاش است كه مسیر صعود آن از روستای پرسك در شرق الشتر یا از ونایی و تیزه زن در بروجرد میباشد. لل گرین در طول سال پوشیده از برف است و به همین خاطر مراتع ، چراگاه ها و چمن زارهای گرین در فصول بهار و تابستان بسیار سرسبزاند و اغلب گله داران و كوچ نشینان شمالی استان لرستان و به خصوص طوایف حسنوند و یوسفوند و هم چنین دامداران نواحی نهاوند در فصل های بهار و تابستان دام های خود را روانه دامنه های گرین میكنند. به علت ذخیره زیاد برف در كوه گرین ، در قسمت دامنه های شمالی ، رود گاماسیاب و در دامنه های جنوبی ، رودخانه های الشتر و دلفان از آن سرچشمه میگیرند.