ریپورتاژ آگهی
آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲

اگر به فوتبال و مستطیل سبز علاقمندید حتما آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ می تواند برایتان لذت بخش باشد
  • 1401/02/04
  • استان : تهران
  • شهر : تهران
  • دسته : اخبار گردشگری
آدرس : تهران-تهران
تلفن : 66059000-021

اگر به فوتبال و مستطیل سبز علاقمندید حتما آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ می تواند برایتان لذت بخش باشد .جام جهانی ۲۰۲۲ فوتبال در تاریخ ۲۱ نوامبر (۳۰ آبان ۱۴۰۱) آغاز و در تاریخ ۱۸ دسامبر (۲۷ آذر ۱۴۰۱) به پایان خواهد رسید و در این مدت چشم بسیاری از علاقه‌مندان به فوتبال و حواشی آن را به خود می‌دوزد.جالب است بدانید جام جهانی این بار برخلاف دوره‌های گذشته كه در فصل تابستان برگزار می‌شد، به دلیل گرمای هوای قطر كه امسال میزبان مسابقات است، در فصل زمستان برگزار خواهد شد.

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-KfVhpa8Kgx

با همه این اوصاف، قطر خود را با تمام قوا آماده این مسابقات می‌كند. بر همین اساس نگاهی به استادیوم های جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر و مرور مشخصات و تصاویر آن‌ها خالی از لطف نیست.جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، اولین مسابقات جهانی فوتبال به شمار می‌رود كه در منطقه خاورمیانه برگزار خواهد شد. این دوره از جام جهانی با بازی افتتاحیه در تاریخ ۲۱ نوامبر ۲۰۲۲ (۳۰ آبان ۱۴۰۱) ساعت ۱۳ به وقت محلی دوحه آغاز می‌شود و در تاریخ ۱۸ دسامبر (۲۷ آذر ۱۴۰۱) در ساعت ۱۸ به پایان می‌رسد. از همین رو، كشور میزبان هشت استادیوم را برای برگزاری ۶۴ بازی جام جهانی فوتبال آماده كرده است. زمانی كه قطر به‌عنوان میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ انتخاب شد، این كشور ساخت این استادیوم‌ها را در نقاط مختلف خود آغاز كرد.

هشت استادیوم در شهرهای مختلف قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ خواهند بود. فاصله زمانی هركدام از این استادیوم‌ها با پایتخت قطر، یعنی شهر دوحه، كمتر از یك ساعت است. همچنین، برای اولین بار در مسابقات جام جهانی، استادیوم‌ها قرار است از تكنولوژی كنترل آب و هوا بهره ببرند تا بتوانند گرمای شدید قطر را كاهش دهند. دمای هوا در قطر به‌راحتی به ۴۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد؛ اما بنابر گفته‌ها، با استفاده از این تكنولوژی‌، دمای داخل استادیوم در حدود ۲۷ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

استادیوم بین‌المللی خلیفه

ظرفیت: ۴۰,۰۰۰ نفر
فاصله از مركز شهر دوحه: ۱۳ كیلومتر
آدرس: خیابان الواب، دوحه، قطر

استادیوم بین‌المللی خلیفه، تنها استادیوم فوتبال در قطر به شمار می‌رود كه برای جام جهانی ۲۰۲۲ از پایه ساخته نشده است. این استادیوم، نمادین‌ترین ورزشگاه در این كشور به شمار می‌رود و افتتاح آن به سال ۱۹۷۶ میلادی باز می‌گردد. استادیوم بین‌المللی خلیفه تحت نوسازی قرار گرفت و در سال ۲۰۱۷ میلادی، بار دیگر درب‌های خود را به روی طرفداران فوتبال باز كرد. استادیوم بین‌المللی خلیفه، ۴۰,۰۰۰ نفر ظرفیت دارد و از تكنولوژی پیشرفته سرمایشی استفاده می‌كند كه دمای هوا را برای طرفداران و همچنین بازیكنان را در وضعیت متعادلی نگه می‌دارد. استادیوم بین‌المللی خلیفه توسط دو سازه قوسی شكل در بیرون خود، قابل شناسایی است. این استادیوم در مركز منطقه اسپایر شهر دوحه قرار دارد؛ این منطقه برای مدرن بودن خود شهرت دارد و در جام جهانی ۲۰۲۲، مركز مهمی برای طرفداران خواهد بود.

پنج بازی از مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ در این ورزشگاه برگزار می‌شود. علاوه بر این، یكی از بازی‌های مرحله یك‌شانزدهم و همچنین بازی رده‌بندی جام جهانی نیز در این استادیوم برگزار خواهند شد.

 



آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-ad8rtVCWHG

استادیوم البیت

ظرفیت: ۶۰,۰۰۰ نفر
فاصله از مركز شهر دوحه: ۴۳ كیلومتر
آدرس: شهر الخور، قطر

استادیوم البیت در شهر الخور قرار دارد. این استادیوم با ظاهر متفاوت خود شناخته می‌شود. در طراحی بیرونی این استادیوم، از چادرهای مردمان بادیه‌نشین الهام گرفته شده است. طراحی این استادیوم به‌نحوی، نمایانگر گذشته و حال قطر است و در عین حال، یك نمونه از توسعه و پایداری محیط زیست به شمار می‌رود. استادیوم البیت ۴۰,۰۰۰ نفر ظرفیت دارد. در این استادیوم علاوه بر زمین فوتبال، دارای مركز خرید و بیمارستان نیز است.

این استادیوم در مقایسه با دیگر استادیوم‌های جام جهانی ۲۰۲۲ در فاصله دورتری از مركز شهر دوحه قرار دارد؛ از همین رو، تماشاگران برای رسیدن به آن باید از تاكسی و اتوبوس استفاده كنند. پس از برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲، بخش‌های بالایی این استادیوم جدا و صندلی‌های آن به كشورهای دیگر اهدا خواهد شد.

در مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، پنج مسابقه در استادیوم البیت برگزار خواهد شد. علاوه بر این، یك بازی از مرحله یك‌شانزدهم و یك‌چهارم نیز در این ورزشگاه خواهد بود. در نهایت نیز این ورزشگاه میزبان یكی از بازی‌های نیمه‌نهایی است.

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-G4WdGEOSdS

استادیوم الریان

ظرفیت: ۴۰,۰۰۰ نفر
فاصله از مركز شهر دوحه: ۲۲ كیلومتر
آدرس: شهر الریان، قطر

استادیوم الریان در محل استادیوم قدیمی «احمد بن علی» قرار دارد؛ استادیوم الریان ۴۰,۰۰۰ تماشاگر را در خود جای می‌دهد و از همین رو، میزبان مسابقات مهمی خواهد بود. شهر الریان، یكی از سنتی‌ترین و تاریخی‌ترین شهرهای قطر محسوب می‌شود و در نزدیكی صحرا قرار دارد. مسافرانی كه به این شهر سفر می‌كنند، این فرصت را دارند تا نگاهی به درون ریشه‌های فرهنگی قطر داشته باشند. با استفاده از یك خط مترو، به‌راحتی می‌توان از مركز شهر دوحه به استادیوم الریان دسترسی داشت. پس از جام جهانی، نیمی از صندلی‌های این ورزشگاه برای توسعه پروژه‌های ورزشی در دیگر نقاط قطر استفاده می‌شود.

استادیوم الریان پنج بازی از بازی‌های مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را میزبانی می‌كند. علاوه بر این پنج بازی، این ورزشگاه میزبان یكی از بازی‌های مرحله یك‌شانزدهم خواهد بود.

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-9r590aGNae

استادیوم الجنوب

ظرفیت: ۴۰,۰۰۰ نفر
فاصله از مركز شهر دوحه: ۲۳ كیلومتر
آدرس: شهر الوكره، قطر

استادیوم الجنوب ورزشگاهی با گنجایش ۴۰,۰۰۰ نفر است. این ورزشگاه توسط طراح فقید و برجسته زها حدید و به سبك منحنی طراحی شده است. او در طراحی این استادیوم زیبا از بدنه قایق‌های صید صدف و مروارید الهام گرفته بود. سنت‌گرایی و توجه به رسوم مردمی در ساخت این استادیوم به‌طور واضح دیده می‌شود. همچنین، در ساخت این استادیوم از مواد سنتی و حتی چوب بهره گرفته شده است.

استادیوم الجنوب در شهر الوكره قرار دارد و طرفداران برای دسترسی به آن می‌توانند از مترو استفاده كنند. این مجموعه ورزشی شامل مسیر دوچرخه‌سواری، مسیر اسب‌سواری، فروشگاه، رستوران و… است. پس از جام جهانی قطر، تعداد صندلی‌های این ورزشگاه به ۲۰,۰۰۰ كاهش پیدا می‌كند و از این ورزشگاه برای مسابقات لیگ ستارگان این كشور استفاده می‌شود.

ورزشگاه الجنوب در مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر میزبان پنج بازی خواهد بود. علاوه بر این، یك بازی از مرحله یك‌شانزدهم نیز در این ورزشگاه برگزار می‌شود.

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-EPa3NJbwfr

استادیوم شهر آموزش

ظرفیت: ۴۰,۰۰۰ نفر
فاصله از مركز شهر دوحه: ۱۲ كیلومتر
آدرس: شهر دوحه، قطر

استادیوم شهر آموزش، همان طور كه از نامش پیدا است، در محوطه دانشگاه برتر قطر قرار دارد و از همین رو، به این نام شناخته می‌شود. این استادیوم می‌تواند میزبان ۴۰,۰۰۰ تماشاگر باشد؛ طراحی این استادیوم به‌شكل یك الماس است كه به هنگام روز و شب می‌درخشد. فاصله كوتاه این استادیوم تا مركز شهر دوحه، دسترسی آن را برای طرفداران بسیار راحت كرده است. پیرامون این استادیوم فضای سبز بسیار بزرگی قرار دارد. پس از مسابقات جام جهانی قطر، نیمی از صندلی‌های این ورزشگاه به دیگر كشورها اهدا خواهد شد. استادیوم شهر آموزش، نمادی از نوآوری، پایداری و پیشرفت است و از آن به‌عنوان ورزشگاهی برای مسابقات دانشگاهی و لیگ ستارگان قطر استفاده خواهد شد.

در مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، پنج بازی در استادیوم شهر آموزش برگزار خواهد شد. این استادیوم در مرحله یك‌شانزدهم نیز میزبان یكی از مسابقات خواهد بود. یكی از مسابقات یك‌چهارم نهایی نیز در این استادیوم برگزار می‌شود.

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-XQHqV1AJNm

استادیوم الثومه (الثمامه)

ظرفیت: ۴۰,۰۰۰ نفر
فاصله از مركز شهر دوحه: ۱۳ كیلومتر
آدرس: شهر دوحه، قطر

استادیوم الثومه در فاصله ۱۳ كیلومتری از مركز پایتخت قطر قرار دارد؛ این استادیوم میزبان ۴۰,۰۰۰ تماشاگر خواهد بود. طراحی این استادیوم الهام گرفته شده از عرق‌چین است كه توسط مردان عرب پوشیده می‌شود. طراحی این استادیوم، یك طراحی برجسته و نمادین به شمار می‌رود و نمایانگر میراث فرهنگی و تاریخی كشورهای عربی است. استادیوم «الثومه» در فاصله كوتاهی از فرودگاه بین‌المللی حامد قرار دارد و پس از برگزار جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، همانند دیگر استادیوم‌های قطر، تعداد صندلی‌های آن به نصف كاهش می‌یابد.

همانند بسیاری از استادیوم‌های دیگر،‌ استادیوم الثومه نیز میزبان پنج بازی از مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خواهد بود. یك بازی از مرحله یك‌شانزدهم و یك بازی از مرحله یك‌چهارم نهایی نیز از دیگر بازی‌هایی هستند كه در این استادیوم برگزار می‌شوند.

 

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-YMd8GheIjB

استادیوم ۹۷۴ ( راس ابو عبود )

ظرفیت: ۴۰,۰۰۰ نفر
فاصله از مركز شهر دوحه: ۱۰ كیلومتر
آدرس: شهر دوحه، قطر

استادیوم ۹۷۴ كه به نام استادیوم «راس ابو عبود» نیز شناخته می‌شود، همانند بسیاری از دیگر استادیوم‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، ۴۰,۰۰۰ نفر ظرفیت دارد. این استادیوم، در ساحل خلیج فارس قرار دارد و مشرف به شهر دوحه است. استادیوم ۹۷۴، نمادی از پایداری محسوب می‌شود. در ساخت استادیوم «راس ابو عبود» از كانتینرهای باری و دیگر مواد استفاده شده است. با استفاده از خطوط مترو می‌توان به‌راحتی از مركز شهر دوحه به این استادیوم دسترسی داشت. پس از برگزار جام جهانی، این استادیوم به‌طور كامل برچیده خواهد شد و از بخش‌های آن در ساخت دیگر پروژه‌های ساختمانی قطر استفاده می‌شود.

همانند دیگر استادیوم‌ها، استادیوم «راس ابو عبود» نیز میزبان پنج بازی از مرحله گروهی خواهد بود. یك بازی از مرحله یك‌شانزدهم نیز دیگر بازی‌ خواهد بود كه در این استادیوم برگزار می‌شود.

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-cYMWbNdqpO

استادیوم لوسیل

ظرفیت: ۸۰,۰۰۰ نفر
فاصله از مركز شهر دوحه: ۱۶ كیلومتر
آدرس: شهر لوسیل،

استادیوم لوسیل را می‌توان برجسته‌ترین استادیوم قطر برای جام جهانی ۲۰۲۲ دانست. این استادیوم ظرفیت میزبانی از بیش از ۸۰,۰۰۰ نفر را دارد و توسط یك شركت معماری انگلیسی طراحی شده است. منبع الهام برای ساخت این استادیوم از یك هنر دستی در بین مردم قطر است. این استادیوم در شهر لوسیل قرار دارد؛ لوسیل شهری است كه مخصوص برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ ساخته شده است. مطمئنا پس از برگزاری جام جهانی، در نقاط مختلف این شهر، استراحتگاه‌های لوكس، فروشگاه‌های بزرگ و هتل‌های گران‌قیمت بیشتری برپا خواهند شد. با یك خط متروی مستقیم از شهر دوحه، تماشاگران می‌توانند به استادیوم لوسیل بروند.

پنج بازی از مرحله گروهی در این استادیوم برگزار می‌شود. استادیوم لوسیل میزبان یك بازی از مرحله یك‌شانزدهم و یك بازی از مرحله یك‌چهارم خواهد بود. علاوه بر این، یكی از بازی‌های نیمه‌نهایی و همچنین فینال مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در این ورزشگاه برگزار می‌شوند.

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-Dm9GjM6ph6

كدام ورزشگاه‌ها میزان بازی‌های ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر هستند؟
پس از انجام قرعه‌كشی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، مشخص شد كه ایران در گروه B قرار دارد. در این گروه، ایران با انگلیس و آمریكا هم‌گروه شده است. چهارمین تیم این گروه نیز از برنده پلی‌آف اروپا میان تیم‌های اسكاتلند، ولز و اوكراین مشخص خواهد شد.

بازی اول: ایران – انگلیس
بازی ایران و انگلیس در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در ورزشگاه بین‌المللی خلیفه برگزار خواهد شد. این مسابقه در ساعت ۱۶:۳۰ در روز ۳۰ آبان ۱۴۰۱ برگزار می‌شود. این ورزشگاه، از جمله قدیمی‌ترین ورزشگاه‌های قطر به شمار می‌رود و برای جام جهانی، بازسازی‌های زیادی روی آن صورت گرفته است.

بازی دوم: ایران – برنده پلی‌آف اروپا
برنده بازی ولز و اسكاتلند باید با اوكراین مسابقه بدهد و برنده این بازی، حریف ایران در بازی دوم جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خواهد بود. این مسابقه قرار است در ورزشگاه الریان برگزار شود كه ۴۰,۰۰۰ نفر ظرفیت دارد. این مسابقه روز چهارم آذر و در ساعت ۱۳:۳۰ برگزار می‌شود.

بازی سوم: ایران – آمریكا
ورزشگاه الثومه، میزبان بازی ایران و آمریكا در دور گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خواهد بود. این ورزشگاه با ظرفیت ۴۰,۰۰۰ نفری ساخته شده و به‌شكل یك كلاه بافتنی سنتی عربی است. این ورزشگاه توسط معمار قطری «ابراهیم ام جیده» ساخته شده است. بازی ایران و آمریكا در تاریخ هشتم آذر و در ساعت ۲۲:۳۰ برگزار می‌شود.

كدام شهرهای قطر میزبان جام جهانی است؟

جام جهانی ۲۰۲۲ یكی از فشرده‌ترین مسابقات در تاریخ برگزاری جام جهانی فوتبال خواهد بود. تمام استادیوم‌های برگزاركننده مسابقات جام جهانی در محدوده ۵۵ كیلومتری پایتخت قطر یعنی شهر دوحه قرار دارند. همین امر، دسترسی به آن‌ها برای تماشاگران را بسیار راحت كرده است. تماشاگرانی كه برای مسابقات جام جهانی به قطر سفر می‌كنند، می‌توانند در یك هتل اقامت كنند و به‌راحتی به تمام استادیوم‌ها دسترسی داشته باشند.

شهر الخور

شهر الخور در فاصله ۵۵ كیلومتری شمال دوحه قرار دارد. این شهر بندری دارای سواحل، پارك‌ها و جنگل‌های حرای فراوانی است. الخور، شهری كوچك است، اما جاهای دیدنی بی‌شماری دارد. جزیره پرپل از جمله جاهای دیدنی برجسته این شهر به شمار می‌رود كه از ارزش بالایی برخوردار است. استادیوم البیت در شهر الخور قرار دارد.

شهر الریان

شهر الریان، از جمله شهرهای شیفته ورزش و به‌خصوص فوتبال است. این شهر، دومین شهر بزرگ قطر به شمار می‌رود اما در اصل، بخشی از كلان‌شهر دوحه محسوب می‌شود و به جاهای دیدنی دوحه همچون موزه‌ها، فروشگاه‌های بزرگ، رستوران‌های برجسته و دیگر مراكز فرهنگی نزدیك است. در این شهر، استادیوم الریان قرار دارد كه قبلا به نام استادیوم «احمد بن علی» شناخته می‌شد. این استادیوم، ورزشگاه خانگی تیم فوتبال الریان است.

شهر الوكره

شهر الوكره، قبلا یك روستای ماهیگیری و صید صدف بوده است؛ اما امروزه، یكی از مراكز شهری مهم قطر محسوب می‌شود. شهر الوكره در جنوب شهر دوحه قرار دارد و دارای سبك معماری تاریخی است. محبوب‌ترین جاذبه گردشگری در شهر الوكره، سوق الوكره است؛ این بازار، فروشگاه‌ها و كافه‌های زیادی دارد كه در كنار خط ساحلی قرار گرفته‌اند. استادیوم الجنوب در شهر الوكره قرار دارد. طراحی آینده‌نگرانه این استادیوم، مطمئنا توجه بسیاری از افراد را به خود جلب می‌كند.

شهر دوحه

دوحه، پایتخت قطر و یكی از ثروتمندترین شهرهای جهان است. دوحه روز به روز به‌عنوان یك مقصد گردشگری برجسته در سطح جهانی محبوب‌تر می‌شود و دلیل آن نیز كاملا مشخص است. دوحه دارای هتل‌های پنج ستاره مجلل، فروشگاه‌های خارق‌العاده، جاذبه‌های فرهنگی منحصربه‌فرد و رستوران‌های نوآورانه است. شهر دوحه چهار استادیوم برای برگزاری جام جهانی دارد.

استادیوم الثومه، یك استادیوم جدید به شمار می‌رود كه در ماه اكتبر سال ۲۰۲۱ میلادی افتتاح شده است.

استادیوم بین‌المللی خلیفه كه در سال ۱۹۷۶ میلادی افتتاح شده بود و از آن زمان، بازسازی‌های زیادی روی آن صورت گرفته است. از جمله بخش‌های تازه اضافه شده به این استادیوم، می‌توان به سیستم سرمایشی و تهویه هوای آن اشاره كرد.

استادیوم شهر آموزش، در ماه ژوئن سال ۲۰۲۰ میلادی افتتاح شد و در منطقه شهر آموزش دوحه قرار دارد. طراحی این استادیوم نمایانگر الماسی درون صحرا است.

استادیوم ۹۷۴ اولین استادیوم در نوع خود محسوب می‌شود. این استادیوم از كانتینرهای باری ساخته شده است و پس از جام جهانی نیز به‌طور كامل برچیده خواهد شد. شماره ۹۷۴ در نام این استادیوم بیانگر تعداد كانتینرهای به كار رفته در ساخت آن و همچنین پیش‌شماره بین‌المللی قطر است.

 

آشنایی با استادیوم های قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲-75VngkKbad

استادیوم بین‌المللی خلیفه نیز تنها استادیومی خواهد بود كه پس از برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲، دست نخورده باقی می‌ماند.
استادیوم شهر آموزش نیز ۳۰,۰۰۰ صندلی خود را به دیگر كشورها اهدا خواهد كرد و در آن،‌ یك مركز فروشگاهی و یك هتل ساخته خواهد شد.
استادیوم الجنوب نیز همچنان به‌عنوان یك ورزشگاه به فعالیت خود ادامه خواهد داد؛ اما ۳۰,۰۰۰ صندلی آن به كشورهای فقیر اهدا می‌شود. انتظار می‌رود كه پس از جام جهانی نیز در آنجا یك مركز سلامت ساخته شود.
استادیوم الریان نیز همچنان پابرجا خواهد بود.
هزینه ساخت استادیوم‌های جام جهانی چقدر است؟

قطر پس از اینكه به‌عنوان میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ انتخاب شد، شروع به ساخت چندین استادیوم تازه كرد. علاوه بر این، استادیوم‌های موجود در این كشور نیز بازسازی شدند. هزینه‌های بسیار زیادی صرف توسعه این كشور شده است تا بتواند به‌خوبی از مسابقات جام جهانی و همچنین تماشاگران میزبانی كند. در ادامه، هزینه‌های صرف شده برای ساخت و بازسازی هركدام از استادیوم‌های میزبان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر قرار دارد.

استادیوم الثومه: ۳۶۰ میلیون دلار
استادیوم لوسیل: ۷۶۷ میلیون دلار
استادیوم البیت: ۸۴۷ میلیون دلار
استادیوم ۹۷۴: ۷۱۷ میلیون دلار
استادیوم بین‌المللی خلیفه: ۳۷۴ میلیون دلار
استادیوم شهر آموزش: ۷۰۰ میلیون دلار
استادیوم الجنوب: ۶۵۶ میلیون دلار
استادیوم الریان: ۴۲۰ میلیون دلار
فیلم قرعه كشی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر

در مطالب قبلی تور جام جهانی قطر ۲۰۲۲ (همه چیز درباره رفتن به جام جهانی) و انواع ویزای قطر را مورد بررسی قرار داده ایم . اگر علاقمند هستید برای آشنایی بیشتر پیشنهاد می كنیم حتما مطالعه بفرمایید .

زمان شروع بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۲ كی است؟
تاریخ دقیق برگزاری جام جهانی قطر ۲۰۲۲ از ۲۱ نوامبر تا ۱۸ دسامبر، یعنی از ۳۰ آبان تا ۲۷ آذر است.

دریافت ویزا قطر برای ایرانیان چگونه است؟
دریافت ویزای قطر برای ایرانیان به‌صورت فرودگاهی می‌باشد.

شرایط لازم برای دریافت ویزای قطر چیست؟
برای اخذ ویزای فرودگاهی قطر باید بلیط رفت و برگشت، حداقل هزار و ۵۰۰ دلار آمریكا و یا معادل آن به ریال و واچر هتل خود را به همراه داشته باشید.برای اطلاعات بیشتر مطلب انواع ویزای قطر را مطالعه بفرمایید .

بازی‌های جام جهانی قطر در كدام استادیوم‌ها صورت می‌گیرد؟
در حال حاضر ۸ استادیوم میزبان مسابقات جام‌جهانی خواهند بود كه عبارتند از استادیـوم بین‌المللی خلیفه، استادیوم لوسیل، استادیوم الریان، استادیوم البیت، استادیوم ۹۷۴، استادیوم شهر آموزش، استادیوم الثمامه و استادیوم الجنوب.