چهارراه آبرسان تبریز در تقاطع بزرگراه آزادی(از سمت جنوب) ، بلوار هفت تیر (از سمت شمال) و خیابان امام خمینی(از سمت شرق و غرب) این شهر بزرگ واقع شده است و امروزه به یكی از مراكز اصلی فروش كالاهای لوكس و اجناس با كیفت تبدیل شده است. در گذشته در جنوب این چهارراه كارخانه بافندگی ظفر و كارخانه حاجی یوسف آقا قزوینی وجود داشت. از اماكن ومراكز موجود در چهارراه آبرسان می توان به مراكز خرید اسكان ۱ و ۲، قنادی مشهور تشریفات، مراكز خرید گلدیس، صدف، ونك، برج سفید، هتل بین المللی تبریز و هتل گسترش اشاره نمود. بنابراین می توان گفت این چهارراه یكی از مراكز مهم خرید در تبریز محسوب می شود و گردشگرانی كه عاشق پاساژ گردی و خرید هستند می توانند به این قسمت از شهر تبریز بروند.
چهارراه امروزی آبرسان تقریباً انتهای محله خیابان است كه در غرب آن كوی كلانتر كوچه قرار داشت و در جنوب آن كارخانه بزرگ حاجی یوسف آقا قزوینی و كارخانه بافندگی ظفر بود كه درختان كهنسال این كارخانه در حال حاضر نیز در نزدیكی چهارراه آبرسان وجود دارند. درسالهای ۱۳۲۸ و ۱۳۲۹ كه در تبریز برای اولین بار لولهكشی آب انجام شد، آب اصلی شهر توسط یك لوله بزرگ از روستای فتحآباد به شهر جریان یافت و به طور مستقیم از خیابان امام خمینی تا قونقاباشی و راهآهن ادامه داشت. خط فرعی لولهكشی از خیابان خاقانی به طرف دامنه عون بن علی میرفت كه در آن مكان منبع آبی ساخته بودند كه امروزه هم به نام «منبع اوستی» مشهور است. چون به علت ازدیاد جمعیت ساكن حاشیه شهر آب این لوله كفایت نمیكرد، تصمیم گرفتند از همین چهارراه امروزی آبرسان به شمال شهر لوله كشی و آب خط لوله آب واقع در خیابان خاقانی را تقویت كنند. از همان زمان نام این چهارراه و خیابان در میان مردم به آبرسان مشهور شد.
چهارراه آبرسان یكی از مراكز اصلی و مركزی شهر تبریز میباشد. از قنادی معروف تشریفات بگیرید تا مراكز خرید برج بلور، اسكان، اسكان ۲، برج سفید، اس ام پی، گلدیس، مرجان، صدف، ونك، نگین، مسعود و هتلهای گسترش و بینالمللی تبریز در این چهارراه واقع شدهاند.

